П`ятниця, 29.03.2024, 15:58
Вітаю Вас Гість | RSS    

 

 



Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вы можете получить WMR-бонус в размере 0,01-0,10 WMR на свой кошелек 1 раз в сутки

Кошелек
Код Защитный код

Обмен Webmoney

Погода в Хотиновке

счетчик посещений

Головна » 2012 » Серпень » 31 » Вітання Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника з Днем знань
22:20
Вітання Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника з Днем знань
Шановні освітяни, дорогі учні, студенти та батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань – не лише старт чергового етапу освітнього процесу, не просто загальнодержавне, загальнонаціональне свято, це свято – глибоко родинне і об’єднуюче. Адже діти цього дня сядуть за одні парти, у них будуть одні вчителі й політичні пристрасті дорослих залишаться далеко за межами навчального закладу.

Упевнений, що новий навчальний рік стане ще одним кроком на шляху розвитку освіти, і ми зможемо досягти всього того, що запланували. Та нам вже є чим пишатися! За декілька останніх років ми створили усі передумови для справжнього, далеко не «косметичного» реформування освітньої галузі – модернізації її змісту.

Дорогі освітяни, шановні викладачі, на ваші плечі покладена висока місія – ви маєте не лише дати учням і студентам знання та допомогти їм визначити майбутню професію. Ваше завдання – виховати повноцінних, шанованих членів нашого суспільства, кожен з яких – особистість, патріот своєї Вітчизни.

Існує думка, що скільки книг прочитала людина, стільки життів вона прожила. Ми пам’ятаємо також чудовий вислів Антона Павловича Чехова: «Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина». Тоді що казати про освітянина, який допоміг дитині прочитати книгу або ж опанувати нову мову? Скільки разів він людина? Безліч! У цьому й полягає особливий статус вчителя.

Тож, із вдячністю за щоденну важку працю, за шляхетну справу вклоняюся перед вчителями та викладачами, які дарують знання й тепло своїх сердець, віддаючи кожному вихованцю частинку душі.

З особливим теплом звертаюся до першокласників та першокурсників. Пам’ятайте, усі перешкоди долаються силою знань. Могутня, процвітаюча держава починається зі шкільних класів, з університетських аудиторій, зі спортивних залів, бібліотек та лабораторій. Саме ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього.

Хочу побажати усім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків.

Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця і наповнюють їх святковим настроєм!



З повагою,

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачника
Переглядів: 680 | Додав: sav62 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Єдина країна
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук

Web Informer Button